Taide- ja koulutuskeskus Ellin logo, jossa neljä eriväristä palloa.

Taide- ja koulutuskeskus Elli

Taide- ja koulutuskeskus Elli yhdistää Forssassa Wahren-opiston (kansalaisopisto: vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus), Lounais-Hämeen Musiikkiopiston (taiteen perusopetus), Forssan kuvataidekoulun (taiteen perusopetus) ja Forssan yhteislyseon (lukiokoulutus) tarjoamaan parasta mahdollista koulutusta yli oppilaitosten rajojen.

Tietoa Ellistä

Taide- ja koulutuskeskus Elli perustettiin sekä opiskelijoiden että opettajien hyödyksi. Elli kehittää uudenlaisia yhteistyön muotoja tarjotakseen monipuolista ja korkealaatuista opetusta alueellaan. Oppimisen ja opettamisen ilo syntyy Ellin tavoitteista: henkilökuntaa tuetaan mm. koulutuksilla ja tapahtumilla, ja opiskelijat pääsevät mukaan erilaisiin projekteihin. Ellin arvoja ovat yhteisöllisyys, monipuolisuus, innostaminen ja kannustus niin opiskelijoiden kuin opettajien kesken.

Taide- ja koulutuskeskus Elli on Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan alainen palvelualue. Ellissä on yhteensä yli 100 opettajaa ja yli 2 000 opiskelijaa. Vaikka jokainen oppilaitos toimii omana organisaationaan, oppilaitoksilla on yhteinen nettotalous ja mm. yhteinen rehtori. Ellin nimen takana seisoo forssalaisen kansansivistyksen uranuurtaja Elli Laurila, joka teki merkittävän ja edistyksellisen elämäntyön opetustyön parissa.