Urheilijoiden palkitseminen

Palkittujen urhielijoiden tilaisuus

Forssan, Jokioinen ja Tammela palkitsee yhteistyössä kuntansa menestyneet urheilijat valituin kriteerein. Urheilijat täyttävät stipendianomuksen ja toimittavat sen 15.1. mennessä oman kuntansa liikuntatoimeen. Palkittavien urheilijoiden pitää edustaa lajiliittoa, jotka ovat sitoutuneet puhtaaseen urheiluun. Urheilugaala järjestetään seuraavan vuoden helmi-maaliskuussa. 

Vuoden tyttö- ja poikaurheilija

Forssan liikuntatoimi palkitsee vuosittain 15-18 vuotiaan forssalaisen tyttö- ja poikaurheilijan. Valintaan vaikuttavat mm. menestyminen, tavoitteellinen harjoittelu, lasjissaan kehittyminen ja  terveelliset elämäntavat. Seurat voivat tehdä ehdotuksia palkittavista tyttö- ja poikaurheilijoista 15.1. mennessä liikuntatoimeen liikuntasihteerille.


Vuoden seudullisen juniorijoukkueen valitseminen

Forssan kaupunki sekä Jokioisten ja Tammelan kunnat palkitsevat vuoden seudullisen juniorijoukkueen seuraavin kriteerein:


Kunnon kuntalaisen valitseminen

Forssan liikuntatoimi palkitsee seurojen ja kuntalaisten ehdotuksista Kunnon Kuntalaisen vuosittain. Tunnuksella halutaan nostaa kunto-, harraste- ja terveysliikunnan arvostusta. 

Kriteerit palkitsemiselle:


Lähetä ehdotus

 

Sarja
 
 
 
 

Saavutukset: Kirjoita selkeästi laji, sarja, sijoitus, aika ja paikka, yksilö- vai joukkuekisa
Anomus tulee lähettää Forssan kaupungin liikuntatoimeen viimeistään 15.1. mennessä!

Jätä tämä tyhjäksi