forssan kuvataidekoULu

koulumme kaikki ryhmät palaavat lähiopetukseen 3.5. alkaen.


uusien oppilaiden ilmoittautuminen 30.5.asti

Lisätietoja ja linkin ilmoittautumiseen löydät täältä.

Tutustu ensi lukuvuoden lukujärjestykseen täältä.

uutta kuviksella:

Maikun pitämät Tiede ja Taide-  ja Valokuvausleirit ovat nyt täynnä mutta ilmoittaudu varalle. kesäkuviksen ilmoittautuminen on käynnissä

Monet ryhmät on jo täynnä, ilmoittaudu siis pian. Lisätietoja ja linkin ilmoittautumiseen löydät täältä. 


Ensi lukuvuoden syventävät työpajat on valittavissa ältä.


Kuvataidekoulun käytäntöjä koronatilanteessa

Forssan kuvataidekoulun noudattamat turvallisuussäännöt perustuvat THL:n ja Forssan kaupungin antamiin linjauksiin ja suosituksiin. Kuvataidekoulu mukautuu tarvittaessa nopeasti uusiin ohjeisiin. Ajankohtaisista koronatilanteeseen liittyvistä uutisista ja muutoksista ilmoitetaan aina viipymättä koulun kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. 

Koulumme ensisijaisena tavoitteena on toteuttaa koulun opetussuunnitelmaa lähiopetuksena. Mahdollisten poikkeusolojen alkaessa koulu on varautunut siirtymään turvallisuussyistä etäopetukseen, mikäli Forssan kaupunki ja THL niin linjaavat. 

Etäopetuksessa kuvataidekoulun tehtäviä tehdään kotioloissa kuvataideopettajan opastuksella etäyhteyden välityksellä. Kuvataidekoulu jakaa oppilaille myös työskentelyyn tarvittavat materiaalipaketit.

Yläaste- ja lukioikäisille suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Muistathan siis tulla kasvomaskin kanssa tunnille! Myös vanhempien toivotaan käyttävän kasvomaskeja, kun he tuovat ja hakevat lapsensa kuvataidekoulusta. 

Virukselta suojautuminen edellyttää kaikilta kuvislaisilta huolellisuutta, vastuuntuntoa ja yhteisten sääntöjen noudattamista.