Työn tyyppi - Palkkatukityö

Tex vex -myymälän työntekijä

Tex vex -myymälään etsitään työntekijää. Työntekijä vastaa tex vex -myymälän toiminnasta ja työtehtäviä ovat mm. asiakaspalvelu, kassatyö ja järjestelytehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös tex vex -pajalla olevien pajalaisten ohjaus myymälätyöskentelyssä. Yhteistyössä pajan ohjaajan kanssa työntekijä kehittää myymälän toimintaa, suunnittelee tapahtumia ja toteuttaa sosiaaliseen median  viestintää. Tarvittaessa työntekijä osallistuu lajitteluun ja pajalaisten ohjaamiseen lajittelussa sekä sijaistaa pajaohjaajaa.

Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä työotetta. Etuna on tekstiilien ja käsitöiden tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvän tekstiilikierrätyksen parissa, jossa pääsee itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa. Meillä on tex vexissä mukava ja rento työilmapiiri.

Kyseessä on kokoaikainen työ, jonka kesto on 6 kk. Työ alkaa vuoden 2021 alussa ja työtä on mahdollista tulla syksyllä kokeilemaan työkokeilulla. Palkkatukijaksoon on mahdollista liittää myös oppisopimus.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus kunnan tehtävään. Palkkatukioikeuden voi varmistaa TE-toimistosta.

Lisätiedot ja hakemukset: Satu Kaskinen, 0405295702 tai satu.kaskinen@forssa.fi

 

 

Työnantaja

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut

Kesto

6 kk

Yhteyshenkilö

Satu Kaskinen

Puhelinnumero

0405295702

Sähköposti

satu.kaskinen@forssa.fi