Työn tyyppi - Palkkatukityö

Päiväkotityöntekijöitä, Forssan kaupungin päiväkodit

Etsimme jokaiseen Forssan päiväkotiin yhtä päiväkotityöntekijää. Yhteensä etsimme kuutta työntekijää.

Työntekijän tehtäviä ovat erilaiset lapsiryhmää avustavat ja tukevat tehtävät. Tärkeimpiä tehtäviä ovat ympäristön puhtaudesta huolehtiminen ja vaatehuollolliset tehtävät. Lisäksi työntekijä osallistuu lapsiryhmän toimintaan, kuten ulkoiluun, leikkiin ja ruokailuun. Lisäksi työ voi sisältää erilaisia vaihtelevia tehtäviä päiväkodin ja ryhmän tarpeen mukaan.

Työ vaatii luotettavuutta, omatoimisuutta sekä halua ja kykyä työskennellä lasten kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn varhaiskasvatuksen parissa. Tämä on myös hyvä mahdollisuus tutustua varhaiskasvatuksen tehtäviin ja miettiä alaa vaikkapa tulevana opiskeluvaihtoehtona.

Kyseessä on ensisijaisesti kokoaikainen työ, mutta tarvittaessa voimme keskustella myös osa-aikaisista vaihtoehdoista. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 6 kk. Valinnat tehdään sitä mukaa kun soveltuvat henkilöt löytyvät.

Valittavalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus kunnan tehtävään. Oman palkkatukioikeuden voi varmistaa TE-toimistosta. Rikostaustaote vaaditaan.

Lisätiedot ja hakemukset:  Satu Kaskinen, uraohjaaja, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, 040 529 5702 tai satu.kaskinen@forssa.fi

Työnantaja

Forssan kaupunki

Kesto

6 kk

Yhteyshenkilö

Satu Kaskinen

Puhelinnumero

0405295702

Sähköposti

satu.kaskinen@forssa.fi