Työn tyyppi - Palkkatukityö

Keittiöapulainen, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, Wahrenintupa

Wahrenintupa on yksi Forssan kaupungin työllisyyspalveluiden kuntouttavan työtoiminnan ryhmistä. Etsimme Wahrenintuvalle keittiöapulaista, jonka tehtävänä on vastata lounasruuan esillelaitosta ja huolehtia keittiön siisteydestä. Lounasruoka on pääosin keskuskeittiöiltä saatavaa ylijäämäruokaa, joka lämmitetään. Tehtäviin voi kuulua myös jonkin verran muiden kuin keittiötilojen siivousta.

Tehtävän hoitamiminen vaatii jonkin verran kokemusta keittiöalan töistä tai alan koulutuksen. Työhön kuitenkin opastetaan ja apua on saatavilla. Työssä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.Hygieniapassi vaaditaan.

Työ alkaa 10.8.2020. Työn kesto on näillä näkymin 3 kk ja viikottainen työaika 25 h.Tehtävää voi olla mahdollista tulla kokeilemaan työkokeilulla vielä kesäkuussa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus kunnan työhön. Oman palkkatukioikeutesi voit varmistaa TE-toimistosta.

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole rohkeasti yhteydessä uraohjaaja Satu Kaskiseen ja kysy lisää. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen satu.kaskinen@forssa.fi

 

 

 

Työnantaja

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut

Kesto

3 kk

Yhteyshenkilö

Satu Kaskinen

Puhelinnumero

0405295702

Sähköposti

satu.kaskinen@forssa.fi