Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta

Toiminnan tarkoituksena on tarjota pienille koululaisille monipuolista, laadukasta ja virkistävää toimintaa turvallisessa aikuisen valvomassa ympäristössä. Aamu- ja iltapäivätoiminnassa on mahdollisuus niin askarteluun, leikkiin kuin ulkoiluunkin.

Iltapäivätoimintaan voivat osallistua 1.-2.-luokkalaiset sekä erityisopetuksessa olevat oppilaat. Kaikki iltapäivätoiminta tapahtuu koulujen tiloissa ja koulujen pihoilla. Toimintaa ohjaa toimintasuunnitelma. Toimintaa järjestetään koulupäivien päätyttyä kello 16.00 asti (pois lukien lauantai koulupäivät). Oppilaat saavat iltapäivätoiminnassa välipalan. Toiminta on maksullista, 50 € kuukaudessa.

Aamutoimintaa järjestetään 1.-luokkalaisille syyslukukauden ajan. Toimintaa on jokaisena kouluaamuna (pois lukien lauantai koulupäivät) tarvittaessa jo kello 7.30 alkaen.  Aamupalaa ei aamutoiminnassa tarjota, mutta lapsi voi tuoda mukanaan pienet eväät. Toiminta on maksullista, 20€ kuukaudessa.

Aamu- ja Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan hakemuksella, joka palautetaan koululle opettajalle tai toiminnan ohjaajalle.

Yksityiskohtaisempia tietoja kerhoista saa oman koulun rehtorilta, toiminnanohjaajilta tai iltapäivätoiminnan koordinaattorilta.

Lisätietoja toiminnasta löydät Pedanet-sivuilta.