Hankkeemme

Ohjaamo-hanke

Ohjaamo-hanke on nuorten alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupisteen eli Ohjaamon ja koko nuorisotakuun kehittämisen hanke. Toteuttamisaika on 1.3.2015 – 28.2.2018 ja hankekokonaisuus on ESR-rahoitteinen ja Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima. Ohjaamo-hankkeita on yhteensä n. 35. Ohjaamo-toimintamalli rakentuu monialaisesti tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea tarjoavasta Ohjaamosta, eri hallinnonalojen peruspalveluista ja laajasta yhteistyöverkostosta. Ohjaamon avoin toimintamalli kannustaa nuoria ottamaan yhteyttä oman tilanteensa selvittelemiseksi myös ilman lähettävää yhteistyötahoa.

Lisätietoja

Jukka Lidman, Projektipäällikkö Ohjaamo Forssa
Puh. 040 668 5157

Tuulia Viskari, Palvelukehittäjä, Ohjaamo Forssa
p. 040 1765 007

Sähköposti: etunimi.sukunimi@forssa.fi


Osallisuutta osuuskunnista -hanke

Hanke toteutetaan 1.4.2015 – 30.3.2018 välisenä aikana yhteistyössä Kiipula-säätiön ja työllisyysverkoston kanssa.

Lisätietoja


Nuorten työpaja Wirta

Nuorisotakuun toteutumisen tukeminen Hämeessä/NuTa-hankkeen keskeisenä tuotoksena perustettiin Forssaan Wirtapaja. Sen tehtäviin kuuluu erilaiset media-, elektroniikka- ja tekniikkaan liittyvät työt. Wirtapajalla mm. tehdään mediaan liittyviä suunnittelu-, taitto- ja editointitöitä. Korjataan, huolletaan, asennetaan tietokoneita. Kestävään kehitykseen osallistumme purkamalla vanhoja laitteita ja kokoamalla niistä uusia. Tuotamme 3D-tulosteita annettujen työtilausten mukaisesti. Wirrassa nuoria on tuettu heidän oman elämän matkansa selkiyttämiseen ja vahvistettu kiinnostusta kouluttautumista ja työelämää kohtaan.

www.nuortentyopajawirta.net

Facebook

Wahreninkatu 11 B, 30100 Forssa

Puh. 04-4141 5195


Menneet hankkeet

Jokainen on työn arvoinen Osuuskuntatoiminnan kehittäminen työllistämisessä http://www.kiipula.fi/fi/kehittamishankkeet/esr-hankkeet/jokainen_on_tyon_arvoinen

Työhön kuntouttava Green Care Etelä-Suomessa

http://www.thl.fi/fi/tutkimus-ja-asiantuntijatyo/hankkeet-ja-ohjelmat/tyohon-kuntouttava-green-care-etela-suomessa