Tarvitsetko tekijöitä, onko sinulla työtä tarjolla?

Työnantaja työllistää luonnollisesti aina tarpeen mukaan. Joskus tarve on lyhytaikainen, joskus pysyvä. Kaikissa tapauksissa uuden henkilön palkkaaminen on aina iso päätös. Palkkaamiseen ja työllistämiseen on saatavilla kuitenkin tukea – kun olet palkkaamassa työttömän, nuoren tai osittain työkykyisen henkilön.

TE-toimisto myöntää palkkatukea ja työolosuhteiden järjestelytukea. Sen lisäksi Forssan kaupunki maksaa lisäpalkkatukea TE-toimiston maksaman palkkatuen täydennykseksi työsuhteen ensimmäisen kahdeksan kuukauden ajan yrityksen työllistäessä forssalaisen pitkäaikaistyöttömän.

Forssan kaupungin työllisyyspalveluiden Yritystiimi – Työllistämisen kumppani

Forssan kaupungin työllisyyspalveluiden alla toimii Yritystiimi, joka tarjoaa yrityksille tietoa ja tukea työllistämisen vaihtoehdoissa ja –tukiasioissa sekä etsii työlle tekijöitä omista työnhakija-verkostoistaan. Yritystiimin palvelut  ovat yrityksille maksuttomia ja luottamuksellisia. Ota rohkeasti yhteyttä Yritystiimiin, kun tarvitset työntekijää tai apua työllistämisen vaihtoehtojen selvittämiseen!

Yritystiimin yhteystiedot:

 Työvoitto-palvelupiste Ohjaamo Forssa-palvelupiste 
 – yli 30 vuotiaat työnhakijat  – alle 30-vuotiaat työnhakijat
Satu Kaskinen, uraohjaaja Hanna Segarra, palveluohjaaja
p. 040 5295 702, satu.kaskinen@forssa.fi p. 040 1765 004, hanna.segarra@forssa.fi

Lue lisää Yritystiimin palveluista ja lataa esite: Yritystiimi esite Forssan työllisyyspalvelut PDF

REKRY- JA OPINTOTAPAHTUMA FORSSASSA 31.1.2018!     

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut järjestävät seudullisen rekry- ja opintotapahtuman, Tekijä2018 Forssa, 31.1.2018 Forssan Prisma-keskuksessa. Varaa ständi tapahtumasta yrityksellesi tai organisaatiollesi jo nyt! Työnhakijoille tapahtuma on loistava mahdollisuus löytää työtä ja tavata työnantajia sekä saada tietoa haettavista koulutusmahdollisuuksista. Lue lisää tapahtumasta tästä!

Tutustu työllistämisen vaihtoehtoihin:

  1. Palkkaaminen työsuhteeseen
  2. Työkokeilu
  3. Oppisopimus
  4. Työharjoittelu
  5. Henkilöstövuokraus
  6. Kausityöntekijöiden palkkaaminen
  7. Alihankintatyön teettäminen

Uutena työllistymistä tukevana palveluna voi nyt käyttää myös rekrytointikokeilua! Rekrytointikokeilun avulla voit arvioida potentiaalisen työntekijän soveltuvuutta tarjolla olevaan tehtävään ja työyhteisöön. Rekrytointikokeilun maksimi kesto on 1 kuukausi ja sen voi halutessaan keskeyttää niin yritys kuin rekrytointikokeilussa oleva henkilökin. Koska rekrytointikokeilu tähtää työsuhteen syntymiseen kokeilun jälkeen, se on tarkoitettu tilanteisiin, joissa yritykselläsi on tosiasiallisesti tarjolla työtä. Kysymys voi olla sekä avoimeksi ilmoitetusta työpaikasta että niin sanotusta piilotyöpaikasta, johon voit palkata työntekijän sopivan henkilön löytyessä. Työpaikkailmoituksessa et voi kuitenkaan ilmoittaa rekrytointikokeilumahdollisuudesta, sillä sitä esitetään aina työnhakijan ja työnantajan yhteisenä ehdotuksena. Rekrytointikokeilu on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.  

Tukea työllistämiseen: