Ohjaamo Forssa – alle 30 vuotiaiden palvelupiste  

Ohjaamo Forssa palvelee alle kolmikymppisiä niin työnhaussa, opintojen suunnittelussa kuin arjen ja elämänkin asioissa. Voit tulla meille ilman ajanvarausta arkisin klo. 9-15. Löydät meidät helposti linja-autoaseman 2. kerroksesta. Lämpimästi tervetuloa!

Palvelut

Ohjaamo Forssa on avoinna arkisin klo. 9:00-15:00. Meille voit tulla sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Palveluohjaus Tietoa, ohjausta ja neuvontaa mm. työnhakuun, oman osaamisen kehittämiseen, Kelan palveluihin, edelleen ohjaus mahdollisesti Ohjaamon ulkopuolisiin nuorten palveluihin
Te-palveluneuvonta Yleinen Te-hallinnon palveluneuvonta mm. työllisyyden ja koulutuksen ohjaus, työttömyysturvaneuvonta, työllistymissuunnitelmat
Monialainen palveluohjaus yhteistyössä FSHKY:n tai muun yhteistyökumppanin kanssa Elämänhallinnan tuki osana Ohjaamon palveluohjausta

Työnhaun aamukouluja Ohjaamo Forssassa!

Tarvitsetko apua työnhakuun? Ohjaamo Forssa järjestää työnhaun sparraukseen keskittyviä aamukouluja touko-kesäkuussa 2018. Tervetuloa mukaan! Aamukouluihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja niihin on vapaa pääsy.

Yhteistyökumppaneiden päivystykset Ohjaamossa

Forssan ammatti-instituutti:  FAI:n opinto-ohjaajan voit tavata Ohjaamolla joka toinen torstai (parilliset viikot) klo. 13-14. Häneltä voit tulla kysymään ammatillisiin opintoihin hakeutumisesta. Myös omat palveluohjaajamme osaavat auttaa sinua näissä asioissa ja he ovat paikalla aina arkisin Ohjaamon aukioloaikoina.

Henkilöstöyritykset: Vmp ja JobPari käyvät Ohjaamossa tapaamassa työnhakijoita ajanvarauksella 1-2 kertaa kuukaudessa. Varaa aika Ohjaamon palveluohjaajalta joko puhelimitse 040 1765 004 tai sähköpostilla ohjaamo@forssa.fi.

Tietoa toiminnastamme ja tulevista tapahtumista löydät Facebook-sivuiltamme!

Lataa Ohjaamo Forssa, taitettava esite 2017!

Yhteystiedot

 Osoite Vapaudenkatu 4, linja-autoaseman 2. krs
  30100 Forssa
 Yhteystiedot       Laura Orttenvuori               Hanna Segarra
  Palveluohjaaja               Palveluohjaaja
  040 6416 790               040 1765 004
  laura.orttenvuori@forssa.fi               hanna.segarra@forssa.fi
  ohjaamo@forssa.fi

Seuraa meitä Somessa!

 Facebook  Ohjaamo Forssa
 Instagram  @ohjaamoforssa

Ladattavat tiedostot ja kuvat fb-logo

 

Ohjaamon yhteydessä toimii nuorten ja yritysten kohtaamista lisäävä Osaavasti yrityksiin -hanke, joka saa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukea.


logot_verkkoon